Catch & Release
HomeVistoursECO ToursZakelijkNieuwsVangstberichtenInformatieLinksContact
Vangstkalender
Vissoorten
Boot
Voorwaarden
Boot
 

 

MARCRAFT “Commander”. Een PROFESSIONELE sportvisboot voorzien van alle gemakken voor de moderne sportvisser.
De Commander is “geboren” in Nederland en zijn eerste vaart was naar Suriname. Met zijn diepe V-bodem, lengte van 5,35M en breedte van 2,13m staat de Commander bekend om zijn stabiliteit.
De 90PK buitenboord motor zorgt voor de benodigde snelheid en flexibiliteit. De zonnekap, GPS, Fishfinder en boegmotor maken de boot compleet. Ook aan veiligheid is gedacht, zwemvesten en EHBO-kit zijn standaard aanwezig.
Aan boord is er ruim voldoende plek voor 4 vissers.
De Commander staat op een kanteltrailer waardoor deze op verschillende wateren inzetbaar is.“Jack Sparrow”, een 12 meter lange houten boot van Surinaams fabricaat. Gebouwd naar het piaka model.
Op het breedste punt is de boot 3.5m. Jack Sparrow wordt aangedreven door een 75PK buitenboord motor. Vanuit de kajuit wordt de boot bestuurd. Aan boord is een keuken, toilet, douche, slaap compartiment en een dak waarop men kan zonnebaden. Verder is er plek voor een aantal hangmatten. Jack Sparrow wordt ingezet voor groepen tot 10 personen. Jack Sparrow heeft zijn haven in Commewijne aan de Suriname rivier.


HomeVistoursECO ToursZakelijkNieuwsVangstberichtenInformatieLinksContact